Vanlig hederlig bea kan väl inte vara så svårt att göra själv, eller. Det kan man. Detta recept baseras på samma grund som jag använder till min Hollandaisesås
Spritsa moset på plankan, halvera en tomat och lägg i gropen, lite pizzakrydda på den. Vill man lyxa till det ännu mer så kan man använda hummer istället
Väldigt gott kanjag säga. Reducera tills hälften av vätskan är kvar. Vi hade delat upp matlagningen, förrätten, efterrätten och såserna till varmrätten skulle jag (vi) göra
Helgen tillbringades hemma hos oss och på Lördag kväll när jag skulle göra middag så bad jag Björn trolla ihop en Whisky Sour åt mig då det är absolut en av mina favoritdrinkar all time, den är både syrlig med en liten käftsmäll och söt med den härliga sockerkanten runt glaset som verkligen gör sig till sin rätt där
Under tiden kan du koka basmatirisen. Här har jag tagit en nötrulle, strimlat den och kryddat den med god kebabkrydda samt rostad spiskummin och peppar
Om man gillar lite starkare hetta så kan man låta marinaden vara kvar på köttet när man grillar eller steker den, annars råder jag er att torka av den för det kan bli för starkt
Om du vill kan du pensla med lite mjölk eller en äggula, men det behövs inte. Jag behåller pappret den är rullad i som bakplåtspapper i formen, sparar disk
Kanlägga ut receptet senare. Nu stekte jag oxfilé och gjorde egen beasås för första gången. Imorgon är det två veckor sedan jag bjöd Stewen på brakmiddag
Jag brukar anteckna lite i mobilen från middagen och självklart har jag gjort det denna gång med, några stödord som jagkan komma ihåg när jag väl skriver inlägget dock så minns jag nästan alla mina stödord denna gång
Varm o´boy och munk, vad kan gå fel. Jag har inte kunnat blogga för det har varit nå fel på inloggning men nu äntligen fick jag tag i en person som kunde ge mig en länk där jag kunde komma in tillfälligt så HEJ
Jagkan leva på det. Den här salladen kan man göra en stor sats av som kan stå kallt i kylskåpet och man bara tar fram det som behövs för middagen eller lunchen, eller varför inte en tuss på frukostmackan
(det kanske är lätt med vanliga beasåsen också om man bara får in snitsen). Denna sås kan man använda som grund till hollandaisesås också om man vill som äggallergiker
Dela fileén så det blir en fyrkantig platta, kolla här. Jo just det ja vi hade ju grillat halloumi också och hade på tallriken (nu höll jag på glömma skosulan)
man kan behöva späda med mer vätska, vatten eller mer vin. Min bror och hans pojke kom spontant över så jag grillade även en fläskfilé och en bit rökt fläsk till och så körde jag latvaritanten och värmde på färdig potatisgratäng och slängde i hop en spenatsallad