Hon hade verkligen gått all out och lagat kalkon (såklart), fluffig potatismos, candied sweet potatoes (dvs glaserad sötpotatis), skysås, tranbärsås och stuffing
Förra gången jag helstekte kalkon så fyllde jag kalkonenmed en stuffing men eftersom ingen av oss tyckte stuffingen var nå speciellt så underlättade jag tillagningen den här gången genom att bara fylla med äpplen, katrinplommon och persilja
Servera med tillbehören Stuffingmed tranbär och salvia, Mormor Irenes kalkonsås, Tranbär och portvin i clementinhalvor och Krispig brysselkål med granatäpple
"Stuffing" till kalkonenDen färska Ingelstakalkonen fyllde jag med syrliga äpplen, katrinplommon och persilja innan den åkte in för en lång vända i ugnen
Kan med fördel förberedas dagen innan, liksom själva stuffingen. Börja med att göra apelsinsmöret som ska fördelas under kalkonens skinn vid bröstet och låren