ost. Strimla kålrot och sötpotatis. allt förutom osten. 1/2 kålrot. Rör runt häll allt i en ugnsfast form på med ost in i ugn på 200 grader i ca 60 minuter. 1/2 kålrot
riven ost. I detta fall blev det älfgfärsbiffar och en rotsaksgratäng som kom till då jag hittade en kålrot i kylskåpet som snart sett sina bästa dagar och behövde få komma till användning
Man kan också ta bara morot, linser eller varför inte kålrot. Snurrrade runt på internet efter olika recept på hemmagjord vegansk ost, men hittade inte så många olika
eller fetaost. Tärna centimeter stora kuber av 200 gram morot, 200 gram palsternacka, 200 gram rotselleri, 100 gram kålrot och 200 gram rökt sidfläsk. Tärna 200 gram feta- eller halloumiost och lägg i mot slutet av stekningen. 100 gram kålrot. 200 gram halloumiost
100 gram kålrot. 200 gram halloumiost, eller fetaost. Tärna centimeter stora kuber av 200 gram morot, 200 gram palsternacka, 200 gram rotselleri, 100 gram kålrot och 200 gram rökt sidfläsk. Tärna 200 gram feta- eller halloumiost och lägg i mot slutet av stekningen. 100 gram kålrot. 200 gram halloumiost, eller fetaost
riven ost. Hetta upp oljan och rosta tomatpurén och paprikapulvret lite lätt under omrörning. Häll ned salsiccian, rotsakerna och vitlöken och fräs runt ytterligare några minuter under omrörning så att allt blir lätt rostat
Lägg till kålrot också om du gillar det och vitlök är förstås valfritt som vanligt. Är inte mogen för ugnsrostade rotfrukter ännu utan behöver åtminstone grädde och ost som hjälp på smaktraven
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Vispa ihop ricottaost, crème fraiche, riven ost och ägg i en stor skål. Servera steken med sås, vinbärsgelé, de rostade rotfrukterna och svamptillbehör