Italien huvudrätt nyår recept

Nyår 2013

Nyår 2013

I år blev den en, som många gånger förut, Italiensk middag på nyår med lamm som huvudrätt. En formell Italiensk middag är ganska annurlunda än en typisk fransk middag
Saffransrisotto

Saffransrisotto

Risotto kan ätas som det är och är stand-alone-rätt i Italien där den återfinns blanda primi piatti. Lombardiet, Mjöl & Gryn, Nyår, Risrätter Taggat
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

Risotto äts i Italien som förrätt medan vi gärna serverar den som huvudrätt. Den här rätten kan man verkligen servera vid en festmiddag som nu till nyår, men tänk då på att den mår allra bäst av att serveras alldeles nygjord

Tjugohundratolv

Och matmässigt Italien såklart. Stefan och Karin hade låtit sig inspireras av sin Siciliensemester och bjöd på färsk pasta, mozzarella, spenat i en sås på egenkokt fond till huvudrätt

Nyårsfirande 2012/2013

Från Italien. Kvällens huvudrätt var det jag och Chrisse som stod för. Nyår, denna gnistrande vackra högtid