) kalla dom men som nu istället går under namnet ungarna. Här dyker vi upp igen som gubben och gumman ur lådan och bjuder er på den gamla klassikern färsfylld paprika som andas nostalgi och barndom, i alla fall för vår del
Iställetför att slänga ner den i en gryta och bara värma på, så bestämde jag mig för att lägga ner den i en paprika, toppa med fetaost och sedan gratinera den i ugnen
En klassisk Bourguignon ska göras på oxkött, men jag gör ofta min på fläskkarré istället. I veckan som kommer tänkte jag och barnen åka ner till Blekinge någon dag och hälsa på min mamma och mina morföräldrar, men utöver det har vi inte speciella planer
Tag ett glas (för mindre piroger) alt en djuptallrik (för större piroger)och gör runda avtryck. Lägg ner de grovt rivna morötterna (paprikan och de ingredienserna som behövs mjukna till)tillsammans med de grovt skurna champinjonerna och smaka av med kryddor, chili och balsamvinäger
)Min främsta anledning att skippa komjölken är att jag valt att ätaveganskt och då använder jag havremjölk iställetför komjölk i matlagning eller till gröten
Iställetför att ha ett dåligt morgonhumör så har jag ett fruktansvärt kvällshumör. En insikt som kommit till mig på sistone är dock hur viktigt det är att äta ordentligt för att ORKA springa och framföralltför att kunna UTVECKLAS i sin löpning