Rör ut gelantinet i det heta vattnet så det löser sig, blanda ner i de andra ingredienserna. Vad än mamma kallade dem på 70-80 talet så är det rena nostalgitrippen att göra dessa läckerbitar
Godkväll. Jag ska alldeles strax ta kväll, ska bara dela med mig av ett recept till er här innan. Tänkte nämligen försöka att föfp några timmars sömn innan jag ska upp och förbereda tårtan som jag ska lämna på vägen till jobbet
Ingredienser. Häll på gräddbullesmeten och strö på den blandning du föredrar att ha ovanpå. Minns ni när man som barn var bak- och gottesugen, men inte fick använda spis och ugn när man var hemma själv
Ingredienser. Dagens tips. Ät inte upp resterna av barnens semlor. Du hamnar på bottenlistan av dumma mammor och kommer få bläsemlor av påskharen med bajs på
Blanda alla de andra ingredienserna i en skål och vispa på högsta hastigheten 10 -15 minuter, (10 minuter för lite mjukare konsistens, ju längre tid desto hårdare konsistens blir det) använd stativ om du har det
Ingredienser. Denna potatisrätt fick sitt namn för att de påminner om gräddbullar i formen. Potatisen serverades till stekt oxfilé, balsamsås och sparris och detta var vår huvudrätt på nyårsafton
SpökmuffinsIngredienserMuffins. Det går alldeles utmärkt att göra gräddbullespökena utan gelatin, men det kräver envetet vispande över vattenbad - så det här var mycket enklare
Ingredienser. Gräddbullar, mums-mums, kokosbullar ja kärt barn har många namn här är ett recept som jag tycker är otroligt gott, och för att citera min far och sambo så smakar de faktiskt som dom man köper i butik, bra betyg tycker jag