Det blev enmagisk köttfärssås i Crock Pot. Idag har jag verkligen lagat så god mat. Jag har lagat flera varianter på köttfärssås och k*ttfärssås förut i Crock Pot menden här versionen seglar upp till en av favoriterna
Jag köpte in ”rundlar” (som jag tidigare använt till det här receptet) och tänkte göra dem som mini-cakes, mensen har det dröjt tills min mammas födelsedag för en vecka sen innan jag faktiskt testade att göra dem
Drizzle with extra melted chocolate if desired. 11/3 cup raw cacao powder or unsweetened cocoa powder. 13 oz unsweetened baking chocolate cut into small pieces. 11/3 cup chopped dark chocolateEnjoy Life Dark Chocolate Morsels, or Homemade Chocolate Chunks. 1More dark chocolate melted with 1 tsp coconut oil for drizzle optionalPrepare the flax eggs as listed above, allow to sit for 15 mins while preparing the rest of the batter. Preheat your oven to 350 degrees. 1Combine all dry ingredients including the coconut sugar in one bowl, then set aside. 1In a medium saucepan over very low heat melt the baking chocolate while stirring constantly, then stir in the almond butter to combine. 1Remove from heat and allow to cool for a minute, then stir in the coconut oil, then the maple syrup and vanilla, add the flax eggs* and beat until smooth and well combined. 1Stir in the dry mixture until no flour spots remain (if your saucepan was too small you can also stir the wet ingredients into the dry, either way will work. 1Fold in the chopped dark chocolate (or morsels or chunks), then transfer the batter to a parchment lined 8x 8 inch baking pan, scraping to get all the batter. and bake in the preheated oven for 20-25 minutes or until just set in the center. 1Allow to cool completely to room temp before cutting into squares** Due to the coconut oil content I recommend chilling in the fridge to set prior to cutting. 1These brownies are at their fudgy-est after chilling in the fridge and then allowing to settle back to room temp for about an hour
"När man är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på
Beat in the cooled, melted chocolatethen the fridge-cold eggs (I find this means one doesn’t then have to refrigerate the dough before baking) one by one, and when both are absorbed into the butter and sugar mixture, scrape down the sides of the bowl again, turn the speed down and carefully beat in the dry ingredients
Botten. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Dra kastrullen från värmen och lägg ner after eight plattorna och låt dem smälta, rör om till en jämn smet
Smält smör och mörk choklad i en tjockbottnad kastrull på låg värme. Vispa ägg och strösocker pösigt med elvisp och blanda ner smör- och chokladblandningen
Men nu har jag lyckats med något riktigt stort. Seg men ändå hård och lite knaprig. Har man inte tre olika chokladknappar hemma går det givetvis bra med en eller två varianter också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.