Första gången jag gjorde en sådan här tårta men det gick ju hur bra som helst och jag kan säga att mottagaren var överlycklig vilket är det allra bästa betyget
Det finns en hel del filmer på nätet om hurmanska gå tillväga när man bakar en barbietårta. Det blev därmed inga bilder på kavlingsmomenten samt bilder på hur jag "klär" tårtan
Receptet på tårtbottnarna passade näst minsta formen, så sedan fick jag räkna lite ungefär hur mycket smet jag behövde göra och anpassa gräddningstiden därefter
Med hjälp av Youtubeklipp lärde jag mig hurman på bästa sätt monterar en prinsesstårta. Jag kände mig som ett geni när jag kom på hur jag skulle göra den
Berna meddelade att de var mer än nöjda så det känns riktigt bra att denna beställningen är över =) Jag hoppas att jag ska få lite bilder från de sen så jag får se hur allt såg ut när det var uppställt på deras egenbyggda dessertbord
Hur som haver idag är det marsipanens dag. eller hur. För det är ju väldans bra att ha sådana "firardagar" att utgå från, när man som jag ska komma på recept titt som tätt
Två vanliga frågor är hur tidigt man kan förbereda dekorationerna och om man kan göra tårtan dagen innan för att inte behöva göra allt samma dag som kalaset
Hur jag förberedde tårtan. Om manska ha en mousse med mörk choklad bör man ta lite mindre choklad i. Man kan täcka tårtan ganska tunnt eller ha ett tjockare lager om man vill ha mer smörkrämssmak
Kanske kommer inläggen lite i fel ordning, men efter att ha visat hurman täcker tårtan i SP har jag fått frågor om underlaget, så jag tänkte visa hurman gör för att spackla tårtan med smörkräm