Nu kommer man ju till en smaksak, nämligenhur mycket syra och socker manvill ha. Förvarai kylen, eller frys in om du vill spara länge (tänk på att inte fylla glasflaskan ända upp i så fall)
Om Du söker på citron längst upp i vänstra hörnet här på bloggen så kommer du att hitta många recept där det ingår och dessutom tips på hur du kan använda den för att t ex äpplet inte ska bli brunt när du delat det, hur du kan motverka förkylning, ta bort fläckar och rengöra med det
a med hållbarheten att göra, då sådan sylt näst intill håller sighurlänge som helst. Blåbärssylt är både gott på smörgåsen och på pannkakorna och varför inte ha litedinmorgonyoghurt, ett perfekt sätt för att göra din egna naturligablåbärsyoghurtistället för att köpa en färdigvariant som oftast får sin smak och färg av andra saker än just blåbär
Äpplen och apelsiner klarar sig ju nästan hurlänge som helst i kylen. Det var ju ganska länge sedan vi hade sådana hemma (har ju varit tvungna att äta frukten från våra egna träd)
Bäst-före-datum indikerarhurlängetillverkare anser att ett livsmedel är som bäst. Jag tänkte försöka bättra mig på den punkten och har därför sammanställtlitetips på hurmankan göra för att minskamatsvinnetisitt hushåll
Vad som framgår av instruktionerna som ges kringhur dessa hatletter dekorerades (se ovan) tillkommerytterligare ett exempel på hurman själv kan sätta samman en dylik
Jag tycker ju om att baka och jag vill bestämma själv vad det är imitt bröd och hur det ska smaka, och då känns det nästan synd att inte baka brödet själv
Sylten kyls och du märker hur den färdigakonsistensenblir. Mina burkar har jag delat med migtill några få utvalda som jag vet gillar ost och kex, och min syster Malin ska få en så fort som vi ses…den ligger här och drar tillsig smak så länge