Det är jätteroligt att ha en liten hjälpreda i köket som håller reda på hur många deciliter, matskedar och teskedar det skall vara av allt i de olika smetarna
Det senare en utmaning - och vi får se hur det slutar. Således har jag städat och bakat tårtbottnar och börjat fila på en gluten och mjölkfri cheesecake
Hur inspirerande är inte det. När man upptäcker gammalt och nytt på Österlen. En trevlig dam upplyste oss dock om att de slutat med kakbuffe för ett tag sedan men man kunde få ostar istället
Som jag tidigare har berättat så är den till för att besvara alla de frågor jag fått om mina tårtor samt tips och tricks om hur du lyckas med din egen tårta
Det finns inga riktiga mått i receptet, man utgår alltså från hur många ägg man ska baka på. Tårtbottnar kan man ju såklart göra på väldigt många olika sätt
När du ska montera ihop din kaka beror det på hur noga du är med själva utseendet av kakan. Mannen har suktat och suckat och undrat när det blir av egentligen och för några dagar sen "slog jag till" och bakade tårtan
Under tiden delar du jordgubbarna i mindre bitar, river limeskal och blandar med strösocker och marinera jordgubbarna i limesocker under tiden tårtan kallnar
Det är märkligt hur saker och ting utvecklar sig. När jag hade gräddat dem färdigt insåg jag ganska omgående att det kommer inte fungera att dela den i tre delar
dela i tre delar och garnera hur du vill. Vissa säger att man inte ska smöra och bröa för då klättrar kakan lättare upp för kanten och blir högre så gör det du tycker själv
kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande. Tänkte då testa detta recept, det jag testa igår fanns på själva förpackningen på marsipanlocket, då jag misslyckades så vet jag inte hur den botten är, ni får testa själva om ni vill