Så över till en glad kille som fick känna på hur det är att jobba i en ICA-butik igår, en affär som var mycket större än vad han trodde och där man dessutom fick glass efter middagsrasten
Mängden fett är lite beroende på vilken korv man ska göra och hur fett köttet mananvänder är. ) Och säga vad man vill om Carola, men sjunga - det kan den kvinnan verkligen göra, vilka pipor
I detta och detta inlägget kan du se lite närmare på hurman går tillväga när man stoppar korv. Whisky funkar kanon, ramslök likaså och att använda indiska kryddor blir hur gott som helst
Och för övrigt, hur många gånger kan man få med färs i ett och samma inlägg. Vi har absolut inget emot färs, gillar det hur mycket som helst båda två, det finns ju en uppsjö av sätt att servera färs på, så det råder ju inte brist på variation inte
Kvarnen behöver du för att mala lever, späck och lök, vågen behöver du för att få exakta mängder av ingredienserna vilket är viktigt för smaken - den är ju faktiskt a och o när det gäller matupplevelser, eller hur
Här är en instruktionsvideo för hurman gör ghee. Så hur löser vi då problemet. Vi vill höja ett varningens finger att om du använderen mixer var observant så inte knivarna kör fast i dadlarna så att motorn går sönder, det är därför vi använderenköttkvarn
Bara man har rätt utrustning och läser igenomhurman ska göra INNAN man sätter igång. Man skulle kunna tro att jag har lärt mig av mina misstag vid det här laget, men gör man korv en gång om året hinner man (tyvärr) glömma
Under lördagen på Stockholm Food Week visade Mange Schmith hur du stoppar din egen Kabanoss. Se till att alla delar till köttkvarnen är kalla, lägg dem gärna i frysen någon timme innan du börjar
En stor gård, två våningar och hur mycket onödigt som helst som man bara måste köpa. Ni kan ju tänka er hur fräscha vi kände oss när det till och med kändes svalt att hoppa ur bilen
Här är en instruktion för hur du gör din egen ghee. Så hur löser vi då problemet. Vi vill höja ett varningens finger att om du använderen mixer var observant så inte knivarna kör fast i dadlarna så att motorn går sönder, det är därför vi använderenköttkvarn