Nåväl, det är knappast något man gör till vardags i alla fall och eftersom vi aldrig äter efterrätt kan vi väl få unna oss artärsmörjare nån gång ibland
Hur fräck kan man vara. Jag äter ju väldigt sällan frukt nuförtiden och morsan tycker äpplen är för hårda så vi hade en imponerande rad av frukttallrikar när vi åkte hem igen
Krabba har varit dentypen av skaldjur som fastnar i näten när man är ute efter att fiska annat och jag vet inte hur många kilo krabbklor jag har fått av min farbror
När man ändå äter skaldjur är det verkligen synd och skam att slänga bort skalen. Det är lättare än man kan tro att göra en riktigt god risotto, knepet är bara att passa och pyssla med den hela tiden eftersom du måste röra hela tiden för att den ska bli krämig och fin
Menäven om man tar kalciumtillskott så kan man göra en grov överslagsräkning för att se hur mycket som kan vara relevant att ta som tillskott, att om man i varje fall räknar ihop hur mycket kalciumberikad dryck som man på olika sätt få i sig med kosten
-"Den ligger alldeles här, jag vet hur det ser ut, det är ett grått hus. Här strosade vi mest, och fotade, jag vet inte hur många bilder Jimmy har tagit på skyskrapor och flaggor, trotoarkanter och brunnslock
Stekta kycklingbiffar m coleslaw (kycklingbiffarna gör jag av kycklingfilé i matberedaren) (Kan inte påpeka för många gånger hur skönt det är även att slippa skära vitkålen för hand xD)