Dâ passar dehär fiskpaketen med musslor perfekt. Lât musslorna rinna av och placera dem pâ fisken. 1/2 burk musslor i vatten. 1/2 burk musslor i vatten
använd samma stekpanna som till spättan utan att rengöra imellan, ha i smöret och häll i de avrunna musslorna låt fräsa på hög värme ca ½min häll över vin och grädde och låt puttra ihop i ca 2-3 min krydda med salt, vitpeppar och chilipulvret. 1 burk musslor. FISK 6 - 8 rödspätta fileér (beroende på storlek , frysta går aldeles utmärkt) lite smör till stekning ca 1 - 1½ dl mjöl flingsalt nymalen vitpeppar 2 msk dill 2 ägg SÅS 1 - 2 msk smör 1 burk musslor 1/4 dl vitt vin ½ dl grädde flingsalt vitpeppar fling-malen torkad chili (finns i kryddburk där man maler direkt från burken)
använd samma stekpanna som till spättan utan att rengöra imellan, ha i smöret och häll i de avrunna musslorna låt fräsa på hög värme ca ½min häll över vin och grädde och låt puttra ihop i ca 2-3 min krydda med salt, vitpeppar och chilipulvret. 1 burk musslor
Pappret kasas sedan in i på den heta plåten mitt i ugnen. Musslor är gott, väldigt gott. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili och koriander
Bryn sparrisen i det heta smöret tills sparrisen börjar få färg och mjuknar något. Färskost med vitlök, spenat och räkor i stekta kycklingrullar med musslor i crème fraiche, champinjon curry & ingefärasås
Vi har faktiskt firat Alla Hjärtans Dag redan i helgen eftersom jag skulle jobba ikväll, i lördags efter mello och barnen lagt sig festade vi loss på Heta räkor med habanero och vitlök, och Gratinerade grönmusslor med basilikasmör (Mattias köpt frysta, recept på förpackningen) och så bröd att doppa i spadet
Blanda ingredienserna till den heta dressingen och smaka av med salt och peppar. Det vi åt i lördags i stället för musslorna som visade sig vara dåliga ska vi inte tala om
Tillsätt de rensade räkorna och låt dem fräsa med några minuter, så de blir riktigt heta. I vårt recept anges koktiden till några minuter, så passa på och koka endast så att räkorna blir riktigt heta