Stek i het panna med smör tillsammans med mortlad rosépeppar, finhackad schalottenlök och vitlök. Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit
Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar. Thailändsk fläskfilégryta 4 port. Den innehåller både chili och ingefära, 2 riktiga favoritkryddor
Jag tycker att den kan vara lite tråkig och har en benägenhet att bli lite torr. Bryn fläskfiléskivorna i en het stekpanna tills de fått lite färg på båda sidorna
De jag använde heter kolbaz, men det går nog bra med vilka som. Fredag idag och jag tänkte tipsa er om en supergod fläskfilégryta som kanske kan passa nu under helgen
Sist ut av rätterna som serverades på Knorrs presslunch är den här spännande fläskfilégrytan. Fläskfilégryta med asiatiska smaker , 4 portioner 400 g fläskfileÌ 2 msk matolja 2-3 limeblad 2 dl hett vatten 1 Fond â€DU CHEF†Beef 1 burk kokosmjölk 10 cm purjolök 15-20 shiitakesvampar 6-8 smaÌŠ minimajs 20 sockerärtor 10 gula eller röda cocktailtomater 10-12 blad thaibasilika 3 dl jasminris lime att klyfta till servering Stek fläskfileÌn i matolja runt om saÌŠ att den faÌŠr färg. 2 dl hett vatten
Torrosta kokosflingor i het stekpanna. Även om två av gästerna var förkylda och lite under isen hade vi en jättetrevlig middag med en massa prat om allt möjligt och det var så kul att få bjuda på middag i vår nystädade frigga - helt rensad från allt vad verktyg och blåkläder heter
Sen blev det afterski, fläskfilégryta hemma i stugan och utgång på Bygget så gårdagen gick mest åt till att kolla OS, äta frukost och lunch, packa och städa innan hemfärd