Rör ned havregrynen/smöret, bär, russin och hackadmandel. Jag tror i alla fall att fullkornshavreflingor, fullkornshavremjöl, kokosolja, mandel, russin och superbär alltsammans innehåller sånt som är bra och nyttigt för kroppen
Istället använde jag vanlig mjölkchoklad till ganachen och strödde hackadmandel (rostad hade varit ännu bättre) över och lite vaniljsalt från Halen Môn
½ dl hackadmandel. mörka chokladbitar, vita chokladbitar, tranbär, hackade olika nötter. Blanda ihop vaniljsocker, kakao, hackadmandel, vetemjöl och salt i en bunke
Här kommer sparrisen smaker fram, när den möter den hackademandel och det skirade smöret. Lägg den kokta sparrisen på ett fat, häll över mandelsmöret och skiva över ost
30 g Sötmandel Naturell. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tillbehör. Skölj potatisen och skär i klyftor. Lägg på en plåt och tillsätt olja samt salt efter smak
Fortsätt röra hela tiden så varje mandel täcks av den smältande karamellen. Att kandera nötter, eller om det heter karamellisera, kan verka ganska lätt och beskrivs lättvindigt i många recept
Nyttiga fetter från mandelsmöret och nötterna/fröna, mild vaniljsmak från proteinpulvret som även bidrar till ett ökat proteininnehåll och långsamma kolhydrater från havregrynen