Högrev dillkött recept

12 Spara

Dillkött med Dillpilaff

högrev eller ytterlår, dillköttet:, 600-700 g lammbog, 1-2 gula lökar, 1½ tsk salt, 1 tsk svartpeppar, vatten, en rejäl knippa dill
7 Spara

Dillkött på kalv

600 g kalv (högrev eller bog) 2 st gula lökar 2 st morötter, 2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 3 tsk salt , färsk timjan
3 Spara

Dillkött

1,5 kg högrev eller bog av kalv, eller grytbitar., 2 gul lök, 10 cm purjolök, 3 morötter, 4 lagerblad, 15 vitpepparkorn
20 Spara

Dillkött på kalv

1,5 kg kött från kalv eller lamm, t ex högrev eller bog, 1 stor gul lök, 1 purjolök, 3 morötter, 2 palsternackor, salt
6 Spara

Dillkött

ingredienser: 1 kg kalvkött med ben av bog eller högrev , 2 liter vatten , 1 msk salt , 1 msk ättikssprit , 10 vitpepparkorn
2 Spara

Dillkött i ugn

1 kg högrev utan ben, 3 msk smör, 2 vitlöksklyftor, 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar, 4 morötter, 2 dl vatten, ½ dl ättiksprit 12 %
1 Spara

Dillkött

1000 g högrev eller fransyska, antal portioner: 4-5, du behöver, 2 gula lökar, i klyftor, 2 morot, i tjocka skivor
11 Spara

Dillkött i tryckkokare

1 kg högrev av nöt (alt. grytbitar eller liknande), 2 liter vatten, 2 gula lökar, 1 msk salt, 1/2 tsk vitpeppar, 3 kryddnejlikor
2 Spara

Italiensk högrev

1 ½ kg högrev, ev med ben, rapsolja, 4 klyftor vitlök, 2 kg krossade tomater på burk, ½ dl tomatpuré, 2 tsk oregano, 1 tsk timjan