Jag har inte varit så stor fan av dillkött, förrän jag gjorde. Det blir LCHF dillkött, på 10 kg kött, från min bok ‘LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT’ – mitt favoritrecept i boken. Att göra dillkött till 22 personer är inte det enklaste men snart i mål. 500 g högrev. 500 g högrev
Dillkött är en av mina absoluta favoriter från den svenska köket. Oftast när man läser recept på dillkött så rekommenderas det att man kokar upp en dillreduktion
Dillkött är en sån där riktig klassiker, och som så många andra sådana som förr kanske var vardagsmat så tycker jag att det känns mer som lite lyxig helgmat i dagens stressade samhälle
högrev,. Dillkött, en riktig klassiker i den svenska husmanskosten. högrev,. dillkött,. kalvhögrev,. 600 g kalv (högrev eller bog) 2 st gula lökar 2 st morötter2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 3 tsk salt
Jag gjorde mitt dillkött på högrev och som tillbehör blev det ugnsbakade rödbetor. Jag hittade en massa egenodlad dill i frysen och bestämde mig därförför att testa på att göra den gamla klassikern dillkött
En av min makes absoluta favoriträtter är dillkött med kokt potatis. 2 kg högrev1 märgben (för att förhöja smaken på buljongen som bildas)3 morötter0,5 purjolöknågra dillstjälkarnågra lagerbladca 10 korn vitpepparca 10 korn kryddpeppar1 msk saltSås. 2 kg högrev