Vitorna vispas till ett hårt skum. Bred osten på tunnbröden. Tunnbrödsrullar med lax. mascarponeosten och strö över hackad basilika, gräslök, parmesanost och citronskal
Hårttunnbröd är gott att äta till. Smörj en ugnsform med rikligt med smör. Ställ in formen i varm ugn. Sätt på ugnen på 175-200 grader. Riv 2 morötter grovt, direkt ner i ugnsformen. 1 1/2 dl grovt riven västerbottensost ( går ju med annan ost också). 20-30 min i ugnen och den är klar. 1 1/2 dl grovt riven västerbottensost
Linda in rullen hårt i folie. Bred blandningen på tunnbröden. Ta en regnig dag till att förbereda picknickmat för soliga dagar på stranden, spontana utflykter i grannskapet eller för besöket på någon av alla turistattraktioner där det kostar skjortan att mätta en hel familj
Brödet får inte vara för länge i ugnen, då blir det alldeles för hårt. Lantbröd, tomat, basilika, lax och tunnbröd var några av de ingredienser som fanns hemma
Ändå slår dom sig gärna lite på bröstet när dom nu presenterar ekologiskt tunnbröd med soltorkade tomat, korn och oregano som är ena smaken samt dinkel, wuinoa, havre och linfrö på den andra
RäkorHavskräftorKrabbaInsjökräftor kokta på pappa Stefans visGod Aioli - att doppa skaldjuren iInternationellt brödHemmagjord färskostOst och vitlökschampinjonerEn hel brieost med små vindruvsklasar runtomkringSkinkstubbarSalta kexVegetarisk pajSom söt avslutning, en kladdig och god chokladkaka med lättvispad gräddeAnders citronsnaps lyxigt eller läskigt