Uppe i smöret. Så kan man beskriva känslan av att tillsammans med andra extremt matlagningsintresserade människor få laga mat i redan fullpreppade kök med bra råvaror
Receptet kommer från GustavTrädgårdh, köksmästare på Sjömagasinet. Ibland kan riktigt god mat bli nästintill som en religös upplevelse, ett uppvaknande, en aha-känsla, det är ju så här mat ska vara varje gång
kocken GustavTrädgårdh som står bakom en del av recepten. GustavTrädgårdh. När det sprids himmelska dofter runt omkring mig på min arbetsplats, då kan man vara alldeles säker på att det är onsdag
Leif är ju alltid också med i köksskolan tillsammans med många andra bra och kända kockar såsom tex Alexandra Zazzi, Ulf Wagner, Katja Palmdahl, Edin Dzemat och GustavTrädgårdh
GustavTrädgårdh. Gustav Trägårdh. Uttagningen av Sveriges representant i Bocuse d’Or 2014/2015. Imorgon börjar den svenska uttagningen, av representanten till Bocuse d’Or 2014/2015, i Menigos eventkök i Färskvaruhallen, Årsta