Griljering till kokt julskinka recept

Griljering till julskinka

Blanda äggula, potatismjöl och senap tillgriljering. Räcker till ca 2 kg skinka. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg. 2 kg koktjulskinka
Griljering till färdigkokt julskinka

Griljering till färdigkokt julskinka

GRILJERINGTILLFÄRDIGKOKTJULSKINKA. Vi köper färdigkoktjulskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Bästa julskinka är kokt i vitt vin

Bästa julskinka är kokt i vitt vin

De funkar utmärkt i pasta och grytor – bara du skär av griljeringen. Ta gärna en ekologisk, men se till att det är en rimmad skinka som du kokar själv
Kokt julskinka

Kokt julskinka

Griljering. Lägg den i en rymlig kastrull tillsammans med löken. Sjud skinkan tillsammans med kryddlöken
Smakrik senap till griljering

Smakrik senap till griljering

Brukar göra skinka i ugnen, men har förstås upptäckt att färdigkokt skinka i butik är minst lika god, så det brukar bli en av varje
Julskinka

Julskinka

Griljering. Griljera skinkan i ugnen tills den fått fin färg, ca 10 minuter. 2 kg koktjulskinka. Ta upp skinkan ur förpackningen
Julskinka

Julskinka

Griljering. Tillagning av julskinka. Tillagningstiden varierar beroende på skinkans vikt och form. Koktjulskinka
Julskinka och wasabirödbetssallad

Julskinka och wasabirödbetssallad

Sila över lite maizenamjöl och pensla skinkan med griljeringen. Till detta åt vi också en rödbetssallad som jag brukar göra varje jul
Julskinka med pinjenötsgriljering

Julskinka med pinjenötsgriljering

Servera med senap, kokt brysselkål och färska fikonklyftor. Griljera skinkan i mitten av ugnen, ca 15 minuter, tillsgriljeringen fått vacker gyllenbrun färg. 5 kg julskinka
Whiskygriljerad skinka med rosmarin och honung

Whiskygriljerad skinka med rosmarin och honung

Skär svålen i rutor och häll över griljeringen. koktjulskinka - gärna med lite av svålen kvar. Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter eller tillgriljeringen fått fin gyllene färg
Billigt i januari

Billigt i januari

Egentligen är det bara griljeringen som varierar beroende på vilken säsong vi är i. Bara pajen får stå till sig en stund funkar det lika bra med mjölk eller varför inte gräddmjölk (hälften, hälften)