Blanda äggula, potatismjöl och senap tillgriljering. Räcker till ca 2 kg skinka. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg. 2 kg koktjulskinka
GRILJERINGTILLFÄRDIGKOKTJULSKINKA. Vi köper färdigkoktjulskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Servera med senap, kokt brysselkål och färska fikonklyftor. Griljera skinkan i mitten av ugnen, ca 15 minuter, tillsgriljeringen fått vacker gyllenbrun färg. 5 kg julskinka
Skär svålen i rutor och häll över griljeringen. koktjulskinka - gärna med lite av svålen kvar. Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter eller tillgriljeringen fått fin gyllene färg
Egentligen är det bara griljeringen som varierar beroende på vilken säsong vi är i. Bara pajen får stå till sig en stund funkar det lika bra med mjölk eller varför inte gräddmjölk (hälften, hälften)