Blanda samman såsen och servera tillpytten. Skala och klyfta potatisen,läggi en långpanna. Lägg köttet samt strimladpaprika,tomat,rödlök,och fetaost tärningar
Smörj en form eller långpanna. Fortsätter på temat nyårsmeny och vandrar raskt vidaretill vår huvudrätt som på nyårsaftonen bestod av soja- och ingefärsmarineradquornfilé (ioriginalreceptet har man använt sig av fläskfilé) med röd lök, paprika och fetaost
smakligmåltid. marinad. italiensk salladskrydda. strimmlafläskfilé o låt den liggaimarinaden 5-6 timmar skala o klyfta potatisi en långpanna ,stek i 225 grader i ca 10-15min. Lägg på det övriga , stek ytterligarei ca 15 min. 1 fläskfilé. 1 dl olivolja. 1 msk kinesisk soya. 1 tsk ingefära. 3 vitlöksklyftor. 500 g potatis. 2 paprikor. 1 brk creme fraiche. 4 - 5 pressade vitlöksklyftor
½ msk riveningefära. Tittadeimin prova på pärm igen och hittade detta recept. Tror att även detta recept kommer från en före detta arbetskamrat (Jn) om jag inteminns fel
Jag tycker egentligeninte om pyttipanna men alla dessa ingredienser passar så bra ihop, plus att marinaden från köttet sugs upp av potatisen så alltihopblir gott tillsammans