Det blev också vit sparris till maten, gud så gott det var. Igår efter kalaset för vår dotter Isabella så åkte vi hem och andades ut lite sedan blev det till att starta upp nästa grillning, dvs inför middagen
Det bästa tillbehör jag vet är nog dessa potatispaket med otroligt gott kryddsmör. Det är så fantastiskt gott och har gått hem hos alla jag bjudit dem på
Vi ville egentligen ha ett röttvin men hade inget hemma så med en liten suck tog vi fram ett rosévin och vi tänkte väl båda två att det här blir ju inte lika bra men får väl duga
Nu laddar vi inför alla goda svenska grönsaker som börjar dyka upp så smått i affären, alla goda bär och frukter som smakar extra gott och snart är de nya potatisarna här
Som sprit använde jag brandy men cherry skulle nog också bli väldigt gott. Den spanska chorizon är, till skillnad från den mexikanska, oftast lufttorkad
Stekte den bara i smör, saltade och pepprade, gottgott. Testade också ett nytt vin, passade väl inte jättebra till maten med tanke på att det var ett vitt vin men vi drack det även senare på kvällen och då blev det bättre
Chile con Carne är ett gott och prisvärt vin som passar perfekt till fredagsmyset och till rustik mat som älskas av många och enkelt kan tillagas för större grupper i festliga sammanhang
Jag har därför valt att först brässera köttet med röttvin och kryddor för att sedan ge det en smaklig yta på grillen och avslutningsvis servera anrättningen med en sötsur glace, underbart gott