Men tanken var fin och brödet blev gott. Jag hade även gjort pinnbröd men engagerade mig aldrig att hitta en bra pinne så det blev små bullar som jag gräddade på gallret
simpelt, men ack så gott. Som pinnbröd, fast platt - och utan den där tvetydiga smaken av bark och trä som ibland tar över smaken av själva brödet lite väl mycket
gott med fruktbitar till. gott med fruktbitar till. Ni som ruvar på något gott och fiffigt picknick-recept får gärna skriva en kommentar, maila birran6@hotmail. Pinnbröd ca 12st
Mycket har ju att göra med att vi Amerikaniseras på gott och ont. Jag är 47 år ung och bor i Gottskär, Onsala strax s/v om Göteborg. Mitt grillintresse började tidigt i Friluftsfrämjandets regi som 7 åring med att man fick göra upp eld, grilla korv och pinnbröd
Det är inte klokt vad gott det är med mat utomhus. Sportlov å gärna utomhus på dagarna med pinnbröd till korven , klämmackor att grilla, god soppa eller bara choklad och ostmackor
Vecka 48. 23 november 2015, 18. 08. En så himla mysig helg. I fredags överraskade vi Tindra i skolan båda två, och ni kan ju gissa lyckan i ögonen på barnet när vi undrade om hon möjligtvis hade lust att gå på Liseberg
Såå gott, mysigt å lyxigt. Idag var det familjedag på Hågestaön å vi fick träffa Mulle, Laxe å Fjällfina, grilla korv å pinnbröd å gå en mysig promenad runt ön med fina vänner
Gott. bröd till 8 korvar. 5 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 1 tsk salt. 2 dl kallt vatten. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt sedan vattnet lite i taget
Busenkelt och riktigt gott om man äter dem ljumna och nygräddade. Det smakar bara gott om brödet fortfarande får vara lite mjukt i mittenLägg bröden på ett galler och låt de svalna liteFörvara i plastpåsarGår bra att frysa inTIPS