Till botten använde jag glutenfria havregryn (havregryn är egentligen naturligt glutenfria men hanteras i fabriker som även producerar produkter med gluten så är man väldigt känslig är det bäst att köpa glutenfria som garanterar att det inte finns spår av gluten) och tahini (sesampasta) för att komma runt användandet av nötter
Kakan kommer att sjunka ihop i mitten när den kallnar, däri fyller man den med härlig grädde av den sort man tål - "vanlig" vispgrädde, alt laktosfri eller helt mjölkfri vispgrädde
Provade att göra en kaka på helt glutenfriaochlaktosfria produkter. Glutenfritt blir alltid lite torrt, så ta ut kakan i tid så den inte övergräddas och blir torrare än nödvändigt
All mat som serveras på hotellet är laktosfrioch man tänker nu också erbjuda gästerna fler glutenfria alternativ, också här kommer jag att kunna bidra med mina recept
Glutenfritt,. Jag hade bär och en laktosfri vaniljkvarg med yoghurt som jag tycker är grym. Sedan kan man också göra dem sötare med lite vanilj och ha dem till dessert med lite frukt och kanske ringla lite agavesirap över
Och det bästa av allt, den är glutenfri samt kan göras laktosfri genom att välja laktosfri grädde. En väldigt enkel och snabb dessert att göra dessutom
Glutenfri jordgubbspajMjuk och somrig jordgubbspaj att servera både som fika ochdessert. Detta otroligt goda bröd med gojibär och pistagenötter är både low carb, glutenfrittoch fantastiskt välsmakande
Därför vill jag idag köra en throwback till sommaren då jag var i Grekland och gjorde veganska frusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen