Banan- och havrekakor 2 mosade bananer 4 dl glutenfritt havregryn Exempel på smaksättning. Kakao Russin Kakaonibs Vaniljpulver Blåbär 1. Vi hade i 1 msk kakao. 4 dl glutenfritt havregryn
Sega nutellakakor- Kakorna smakar som en seg kladdkaka, som stått och gottat till sig någon dag. Blanda smör, farinsocker, vaniljsocker, salt och ägg med en elvisp i en skål
Naturligt glutenfria och strösockerfria versioner av klassikerna syltkaka och kolakakor. Tryck ner en tumme i varje boll och tryck ner ett hallon i varje kaka
Själva kakan är ganska enkel och utan krusiduller, och görs smidigt och enkelt i en kastrull. Smält smöret, bryn det lite lätt och rör genast i kokossocker
Hoppar du över saffranet så får du en mycket god sockerkaka, den blir väldigt god som gräddbakelse eller jultårta med lite mosade bär som fyllning och med vispad grädde, bär och citronmeliss som garnering
2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). 2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). Jag stekte bröd så här sent på kvällen när jag var så sugen på bröd men ville inte behöva plocka fram köksmaskinen och kånka på med att jäsa brödet m