Fylld svamp är en klassiker jag gärna återkommer till både som förrätt eller till mig själv som lättare lunch eller middag med sallad och en bit bröd till
6 portobellosvampar (eller stora champinjoner) 2 påsar riven mozzarellaost 3 msk röd pesto 1/2 dl finriven parmesanost salt och peppar 1/2 dl rostade pinjenötter ruccola Lägg svamparna med toppen nedåt i en oljad ugnssäker form och droppa över pesto. - Läs hela inlägget här 6 portobellosvampar
Fylla portobellosvamp med riven lagrad ost, chili och hackad bladpersilja. Ett exempel är när jag fyllde 40 år förra året, då helgrillade Jens och Fredde 2 st lamm, det var en höjdare
4 stora portobellosvampar. Anders Portman 4 stora portobellosvampar. Jag har haft en "ledig" dag på stan i dag (ledigt för mig är att vara på stan utan tvillingsvagn och barn)
Portobellosvamp. Man kan fråga sig. Varför laga kanin. Svaret blir. Varför inte. Jag har lagat med kanin en gång tidigare för många år sedan, då blev den en paella med kanin och skaldjur
Dagens lunch blev en tortilla fylld med veckans rester - sötpotatis. De fylldes helt enkelt med det som råkade finnas i kylskåpet, så se det här receptet som inspiraton snarare är ett recept att följa till punkt och pricka
Första stopp är min hemstad, Göteborg, där jag föddes och levde och lekte helt till jag fyllde tolv. 2 stk portobellosvampar. PinterestStumbleUponFacebookTwitter 2 stk portobellosvampar