Skär en djup ficka längs med varje kalkonfilé. Stek köttet mitt i ugnen ca 20 minuter. 2 st kalkonfilé. Halvera salamiskivorna och lägg dem längs med fickan
Sätt ugnen på 175 grader. 600 - 800 g kalkonfilé. Gör en ficka i varje filé och fyll den med pesto. Krydda med salt och peppar och linda baconet runt om
Fylldkalkonfilé. Häll oljan i en ugnsfast form, Lägg i vitlöken, paprikan och oregano. Rosta i ugnen på 175 grader i ca 25 minuter eller tills det fått en fin färg
Bjud den nykokta pastan tillsammans med kalkonfilé och ädelsås. Stek filéerna mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills köttsaften är helt klar. 2 st kalkonfilé
Stek klart i ugn i ca 30 minuter. 2 st kalkonfilé. Skär en längsgående ficka i filéerna. Hacka aprikoser och katrinplommon och blanda med rivet limeskal, limesaft och honung
Lägg över i ugnsform. Skär en längsgående ficka i kalkonfiléerna. Stick in en köttermometer i köttet och stek klart i ugnen tills innertemperaturen är 72º. 2 st kalkonfilé
Servera kalkonfilén med en krämig risotto och örtskyn. 600-800 g kalkonfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg filéerna i en smord ugnsfast form och stek 30 minuter eller tills innertemperaturen är 63 grader. 600-800 g kalkonfilé
Grilla kalkonfilé och nektariner på en grillstekpanna i. Ca 400 gram kalkonfilé. Smöra tunnbröden, värm tunnbröden i ugnen på 100 grader några. Ca 400 gram kalkonfilé
Lägg dem på galler i en ugnsfast form (inte mycket större än kalkonen), strimla lite citronzest över och salta rejält med flingsalt, häll vatten i formen upp till strax under kalkonerna (har du inget galler, lägg några pepparkaksformar i botten å låt de vila ovanpå)
Glacera med soyan och stick in en ugnstermometer i den tjockaste delen av kalkonen. Meny Chévretoast Kalkonfilé på raviolibädd Crêpes Suzette Dryck Xavier (2007)(nr 6267), av Xavier Vignon från Châteauneuf-du-Pape, Frankrike (främst grenache, syrah och morvédre av de 13 i distriktet tillåtna druvorna) Innan jag börjar måste jag erkänna att maten inte gjorde mycket för vinet. Kalkonfilé på Raviolibädd med Waldorfinspirerad sås, 6 pers Kalkon 1,3 kg kalkonfilé 3 msk soya Lägg filén i smord ugnssäker form. Ställ in i 150 grader varm ugn. Pasta 750 g färsk ravioli, helst fylld med comtéost 2 liter hönsbuljong Koka upp pastan i hönsbuljongen enligt beskrivningen på förpackningen. 1,3 kg kalkonfilé
De påminnde nästa mer om kalkonfilé i storlek. Lägg allt i en ugnsfast form eller på plåt. Lägg över dem i en ugnsfast form och sätt in dem i ugnen i 125 grader i ca 35-40 minuter. Sätt in i ugnen i 200 grader i ca 35 minuter eller tills potatisen är klar och har fått fin färg