Bred frostingen på dina cupcakes och garnera med strössel eller blommor. Chokladfrosting. 1Strössel eller blommor till garnering. 1Chocolate cupcakes3 ekologiska ägg 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl gräddfil 2 msk kallt kaffe 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 4 msk kakao av god kvalitet 0,5 krm salt 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %. 1Chocolate frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 0,5 dl kakao av god kvalitet 100 g Phiadelphiaost 1 msk varmt kaffe Strössel eller blommor till garneringChocolate cupcakes. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda dina chocolate cupcakes i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
Grundreceptet till själva cupcakesmeten kommer från Leilas bok "A piece of cake". Därför ville jag använda något annat till horn och öron, så jag letade och hittade till slut skumglasstrutar (se bild nedan)
(Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den) Toppa dina muffins med frosting om du vill göra cupcakes, se recept på frosting i tipsrutan
Underbart goda cupcakes med chokladfrosting. Chocolate frosting. Strössel eller blommor till garnering. Receptet är Leila Lindholms (var bara tvungen att testa det då jag hört så mycket bra om dessa cupcakes)
Låt sedan frostingen svalna till den går att spritsa. Tillsätt sedan pepparmintsarom efter smak. ) Receptet kommer som sagt från Leilas bok "Hello Cupcake"
Bred på frostingen och dekorera med lite morot, riven eller hyvlad. ) Något annat som vi gillar är när vi får prova något som vi varit tveksamma till om det verkligen fungerar