Flarn med smörkräm recept

Fyllda flarn

Fyllda flarn

Till dessa gjorde jag också en smörkrämmed jordgubbssmak så pojkarna skulle tycka om dom. Jag har en lista på min telefon över saker jag vill baka nångång i framtiden och fyllda flarn har länge stått med på den listan för de föregående två gångerna jag provat dom (för många år sen) så har jag inte lyckats rulla dom
Chokladflarn med Nutella smörkräm

Chokladflarn med Nutella smörkräm

Det blev ett chokladflarnmed Nutella smörkräm. Färdiga flarnmed fyllning. Chokladflarn. Smörkrämmed nutella
Veganska knäckflarn med olika fyllningar

Veganska knäckflarn med olika fyllningar

Blanda ihop smörkrämen och smaksätt med valfri variant enligt ovan. Smörkräm grundrecept. Dessa knäckflarn (en variant på havreflarn) går åt rykande fort hemma och är dessutom ovanligt lätta och snabba att baka, med ett fåtal ingredienser
Knäckiga havreflarn

Knäckiga havreflarn

Kanske smörkräm, chokladkräm eller varför inte vispad grädde med krossad choklad. Och min absoluta favoritkaka bestående av dubbla fyrkantiga flarnmed krossadchoklad-grädde emellan skulle tålamodet inte räcka till
Glutenfria knäckflarn

Glutenfria knäckflarn

Rör ihop ingredienserna till smörkrämen och lägg ihop flarnen två och två med ett lager kräm emellan
Vaniljdiamanter

Vaniljdiamanter

Han tar även med grundrecept på tex mandelmassa, vaniljkräm, smörkräm, mazarinmassa, fondant, sylt etc
Glutenfria hirsflarn

Glutenfria hirsflarn

En favorit är också att lägga ihop dem två och två medsmörkräm mellan och servera till fikat. Flarnen blir knäckiga och passar utmärkt att servera tillsammans med glassdesserter

Havreflarn med chokladsmörkräm

Sätt ihop flarnen två och två medsmörkrämen mellan. Blanda snabbt allt till flarnen. Rör ihop ingredienserna till smörkrämen
Chokladdoppade mandelflarn

Chokladdoppade mandelflarn

Vaniljsmörkräm. Mandelflarn. Vispa ihop socker och kallt smör med en elvisp• Tillsätt resten av ingredienserna • När det har blivit endeg, rulla den till en längd med diameter 4 cm • Stoppa längdeni frysen i några timmar • När den har stelnat, skär upp i1⁄2 cm tjocka skivor och lägg dem med stora mellanrum påplåtar • Grädda i 180° i cirka 6 minuter • Låt flarnen svalna,lägg ihop dem två och två med en klick smörkräm emellanoch doppa halva härligheten i choklad. Koka socker, vatten och vaniljstång till 117°• Vispa äggulan under tiden • Ta bort vaniljstången och hällden kokande sockerlagen i en fin stråle ner i äggulan samtidigtsom du fortsätter att vispa • Vispa äggulan kall, lägg sedani smöret lite i taget • Fortsätt att vispa tills smörkrämen ärluftig • Fyllda mandelflarn mår bra av att förvaras i kylskåpetföre servering
Knäckflarn med amarettokräm

Knäckflarn med amarettokräm

Denna gång smaksatte jag smörkrämenmed några droppar mandellikör. Smörkrämen. Låt flarnen svalna innan du brer på

Knäckflarn med smörkräm

Bre på smörkräm på ett flarn och lägg ihop med ett annat. Lägg klickar på en plåt med bakplåtspapper med hjälp av en sked
Krokantrullar

Krokantrullar

Flarnen blev mycket goda men jag tyckte att smörkrämen smakade för mycket smör, så jag tillsatte lite kakao
Fyllda havreflarn

Fyllda havreflarn

Klicka ut smeten på plåtar täckta med bakplåtspapper. Smörkrämen. Låt flarnen ligga kvar på plåten och kallna
Knäckiga Havreflarn med Ingefära (Vegan)

Knäckiga Havreflarn med Ingefära (Vegan)

Ett annat tips för att lyxa till det lite extra är att göra smörkräm. Redan då hade jag upptäckt sanningen bakom havreflarn – det räcker aldrig med bara ett
Havreflarn med chokladsmörkräm

Havreflarn med chokladsmörkräm

Jag har länge varit sugen på äkta gammeldagsa havreflarnmed kräm i , så det passade perfekt att göra idag då jag hade prick det sockret som behövdes till dem