600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk. 1 apelsin
Blanda steksky, apelsinsaft och rapsolja, och häll över köttet. fläskfilé. 5 st apelsin. 1fläskfilé ca 1 kg 2 tsk salt 0. 5 st apelsin pressad saft 2 msk rapsolja Servera med
Så var det med den här apelsinkryddadefläskfilén. Apelsinsås. Men jag bättrades till slut och en dag stod verkligen fläskfilén med apelsinsåsen på det rustika slagbordet
Marinera fläskfilén i chilisås, vitlök, apelsinskal, salta och peppra. Stek hallomiosten i olivolja och lägg på citrussalladen, lägg över skivad fläskfilé och rostad mandel
Blanda salt, peppar och rivet apelsinskal. Tillsätt ½ -1 buljongtärning, portvin och pressad apelsin. 500 g fläskfilé. ½-1 apelsin. Pressad saft av ½ - 1 apelsin
Salta och peppra och gnid in köttet med apelsinskalet. Blanda tärnad mango, plommon eller kiwi i bitar, skivad salladslök, honung, apelsinsaft och körvel i en skål
Utmärkt till Scan Piggham fläskkarré, fläskkotlett och fläskfilé. ½ dl koncentrerad apelsinjuice. Vispa ihop juice, balsamvinäger och olja med en gaffel
Tillsätt apelsin och pistagenötter ihop med persilja och servera till de saftiga fläskfiléskivorna. fläskfilé, får du i dig både järn, C-vitamin och protein i en perfekt vintermåltid