Här ska ni få ett smarrigt recept på en fiskgryta med lax, torsk och kräftskjärtar. Hetta upp en kastrull med olja och fräs rotfrukter och lök en stund
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Koka upp och låt sjuda tills grönsaker och rotfrukter är färdiga men fortfarande är ”al dente”
Skala och skär rotfrukterna i bitar. Endast fisken till fiskgrytan behövde inhandlas annars rensades rotfruktslådan, en skvätt vin och en skvätt grädde åkte ner
Servera gärna med ugnsbakade rotfrukter. Riv lite limeskal över fiskgrytan före servering. 300 gram lax i tärningar (ev även någon vit fisk). 300 gram lax i tärningar (ev även någon vit fisk)
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Koka upp och låt sjuda tills grönsaker och rotfrukter är färdiga men fortfarande är ”al dente”
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Koka upp och låt sjuda tills grönsaker och rotfrukter är färdiga men fortfarande är ”al dente”
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Koka upp och låt sjuda tills grönsaker och rotfrukter är färdiga men fortfarande är ”al dente”
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Koka upp och låt sjuda tills grönsaker och rotfrukter är färdiga men fortfarande är ”al dente”
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Koka upp och låt sjuda tills grönsaker och rotfrukter är färdiga men fortfarande är ”al dente”