Tina fisktärningarna. Gärna i en skål i kylen över natten. Låt rinna av i en sil. Blanda fisk, salt, peppar och dill i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör till en färs
Det går fint att frysa färdiga fiskfärsbiffar. DAGENS RECEPT 15-02-21FISKFÄRSBIFFARPröva någon gång att laga färsbiffar av malet fiskkött, krydda dem med örtkryddor och servera dem med en hemlagad remouladsås
Laxfärsbiffar med remouladesås a´la DanielaVart sugen på fiskfärsbiffar (barndomsminnen från skolan. "Fusk" remouladesås2,5 dl majonnäs1,5 dl creme fraiché1 liten gurka1 liten rödlök1 kruka dill2 tsk kapris1/2 citronSalt, svartpeppar och lite citronpepparBlanda majonnäsen och creme fraichén
1. Tina fisktärningarna. Gärna i en skål i kylen över natten. Låt rinna av i en sil. 2. Blanda fisk, salt, peppar och dill i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör till en färs