(jag tog halloumin som blev över från förrätten, gott. Vi inledde med Prosecco och lite tilltugg i form av godsaker från Zeta, parmaskinka och Filodegsknyten med halloumi och grillad paprika
Vi valde en sammansatt meny där det ingick flera förrätter, en varmrätt och några desserter. Häll upp soppan i kalla glas och toppa med jordgubbscoulis, parmaskinka och lite rostade frön/nötter
Till förrätt åt vi parmaskinka med KarlJohan-creme på en bädd av skottsallad samt pinjenötter, till huvudrätt blev det mozzarellagratinerad canneloni med spenat och ricotta serverad med ugnsbakad örtfylld tomat, och till efterrätt bjöds det glace au four med lite rom
Servera som förrätt eller som kompanjon till grillat. Salladen ovan innehåller färsk babyspenat, sockerärtor, röd mangold, solrosskott, tunt skivad rödlök, jordgubbar och Parmaskinka
Förrätten på sparris & parmaskinka, köttbiten till huvudrätten och jordgubbarna till efterrätten. I helgen som gick grillade vi spett med jordgubbar och marshmallows, gott som tusan, men det gäller att passa dem noga, annars kan man få svarta marshmallowsar - inte så kul
Förrätten var Parmaskinka med karl-johancreme på en bädd av skottsallad samt pinjenötter. Så här har vi börjat försöka få ihop vår förrätt och varmrätt
) Till förrätt gjorde vi en grym "sallad" gjord på rödbetor, chévre, valnötter och parmaskinka. Vi åker hem till henne, kollar in lägenheten och hon fixar världens lunch/brunch med bananpannkakor, jordgubbar, mango, kiwi, kaffe you name it
Vi åt Jordärtskockssoppa med rostad parmaskinka till förrätt – oxfile med portvinssås och parmesan gratinerad potatislåda till middag – chokladfondant med jordgubbar och brandy butter grädde till efterrätt och vi drack ett underbart gott vin till detta