Hade lovat er receptet på den goda förrätten vi gjorde och åt i fredags hos grannarna. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop
Jag tänkte börja och visa er förrätten som jag gjorde, nämligen dessa små ostpajer. Lossa formarna om de är med löstagbar botten och garnera med lite ruccolasallad, en skiva god parmaskinka och ringla över lite balsamicosirap
Den här förrätten är fantastiskt god. Gratinerad brie med ruccola, parma och crema de balsamico. På med ruccola, rullad parmaskinka och ringla balsamico över
En god och enkel förrätt. Bresaola med Duettodressing4 portionerruccola2 paket Bresaola eller Prosciutto di Parma 2 msk pinjenötter , rostadeDueottodressing1 msk Zeta vitvinsvinäger 3 msk Duetto 4-5 msk olivolja salt nymalen svartpeppar Rör ihop alla ingredienser till Duettodressingen
Förrätt. En skiva parma. Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag
Detta är ett bra alternativ som förrätt eller som en vegetarisk rätt. Det är lufttorkad skinka av något slag i botten, parma, serrano, gårdsprosciutto etc och sen är det 1 st ägg ovanpå
Förrätt. Sallad med parmaskinka, pistaschnötter och hyvlad choklad. Eller någon annanstans där det inte är lika lätt att få tag på vilka ingredienser som helst och du inte har samma köksutrustning som du är van vid