Förrätt parma recept

Parma Surprise

Parma Surprise

Karinas Parma Surprise. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop
Förrättspaj med parmesan och parma

Förrättspaj med parmesan och parma

Jag tänkte börja och visa er förrätten som jag gjorde, nämligen dessa små ostpajer. Lossa formarna om de är med löstagbar botten och garnera med lite ruccolasallad, en skiva god parmaskinka och ringla över lite balsamicosirap
Läckra små drinktilltugg!

Läckra små drinktilltugg!

70 g lufttorkad skinka, prosciutto/serrano/parma. Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan
Nyårs Meny 2016

Nyårs Meny 2016

Förrätt. Inbakad fläskytterfilé med parmaskinka. 1 Prosciutto di Parma (á 70g), 600 g fläskfilé putsad, 2 msk soltorkade tomater, 100 g Fetaost smulad, 1 kruka basilika plockade blad, ca 250 g smördeg, 1 ägg uppvispat, olivolja Classico, salt, svartpeppar nymalen
Bresaola med Duettodressing

Bresaola med Duettodressing

En god och enkel förrätt. Bresaola med Duettodressing4 portionerruccola2 paket Bresaola eller Prosciutto di Parma 2 msk pinjenötter , rostadeDueottodressing1 msk Zeta vitvinsvinäger 3 msk Duetto 4-5 msk olivolja salt nymalen svartpeppar Rör ihop alla ingredienser till Duettodressingen
Melon med Prosciutto

Melon med Prosciutto

2 pkt Delizie Prosciutto di Parma (70 g) eller. Lägg upp melonen på fat och lägg prosciutto och basilika på melonbitarna
Gratinerad portabella: 3 ways!

Gratinerad portabella: 3 ways!

Detta är ett bra alternativ som förrätt eller som en vegetarisk rätt. Det är lufttorkad skinka av något slag i botten, parma, serrano, gårdsprosciutto etc och sen är det 1 st ägg ovanpå
Nyårsmiddag i fjällen

Nyårsmiddag i fjällen

Förrätt. Sallad med parmaskinka, pistaschnötter och hyvlad choklad. Eller någon annanstans där det inte är lika lätt att få tag på vilka ingredienser som helst och du inte har samma köksutrustning som du är van vid
Fisk från början till slut

Fisk från början till slut

Oj, glömde förrätten. Parma av god sort med lite olja på och en briebit där det översta skitet skärs bort och nötblandning trycks ner