Förrätt fyllda tomater recept

Fyllda tomater med mozzarella!

Fyllda tomater med mozzarella!

Det räcker med ett gott lantbröd till så har man en god förrätt eller kanske lunch. Fylldatomater med mozzarella
Fyllda tomater

Fyllda tomater

Eller som förrätt, på en salladsbädd. På en buffé är fylldatomater toppen som tillbehör, om man tycker att det känns tunt med bara pajer och sallad
Fyllda tomater

Fyllda tomater

Innan jag tar tag i packningen igen måste vi prata fylldatomater. Salta insidan av tomaterna och ställ dem upp och ner i ett durkslag så att vätskan rinner ur
Domates yemistes - fyllda tomater

Domates yemistes - fyllda tomater

Serveras varma som förrätt med bröd eller som tillbehör till varmrätten. Skölj tomaterna och skär av ett tunt lock
Tre enkla förrätter

Tre enkla förrätter

Dela cocktailtomaterna och lägg på smördegen. 1 pkt cocktailtomater1 pkt smördeg250 g chevre2 dl creme fraiche. Förrätter 1 pkt krustader. 1 pkt cocktailtomater
Tunnbrödsskålar med god röra – förrätt

Tunnbrödsskålar med god röra – förrätt

Skagenröra, räkröra eller någon annan slags röra är perfekt i skålarna eller så kan man som jag gjorde ta några salladsblad, räkor, en klick majonnäs, röd lök, avokado, några små tomater, rom och citron
Fyllda zucchinirullar ala raw food

Fyllda zucchinirullar ala raw food

Det här kan jag absolut tänka mig att ha på buffèbordet eller som en spännande förrätt vid tillfälle
Ansjovisfyllda tomater

Ansjovisfyllda tomater

Den här åt vi som förrätt när vi hade lilla julafton. Blanda ihop ansjovishacket med spadet, vitlöken, oliverna, potatisen i kuber, osten, ströbrödet och fyll tomaterna med röran
Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello

God och enkel svamprätt som kan ätas som en förrätt på salladsbädd eller som ett tillbehör till varmrätten
Fyllda paprikor

Fyllda paprikor

Den här italienska rätten är tänkt som huvudrätt, men om man gör små paprikor och lite mindre fyllning funkar det som förrätt också
Fyllda färsbiffar

Fyllda färsbiffar

Jag smaksatte min med resterna från söndagens "förrätt". Blanda önskad mängd färs med dina favoritkryddor och andra godsaker så som lök, soltorkade tomater
Fylld portobellosvamp.

Fylld portobellosvamp.

Ibland har jag även använt rätten som en förrätt. Det var längesedan jag gjorde fylld portobellosvamp men det är ju så gott