Ikväll blev det lite koka soppa på en spik, upptäckte att alla middagar kanske hade en gemensam nämnare iform av tomater på tetra men å andra sidan äter man väll det varje dag i Italien
1. Kronärtskocksratatouille. I en kastrull fräser du oljan med rosmarinet, löken och squachen så att det mjukgörs, tillsätt balsamicovinägern och tomaterna
Färkpotatisar behöver inte skalas om man bara har skrubbat dem ordentligt. Potatisarna kokas mjuka med salt, skalas och skärs i skivor eller mindre bitar
Till middag grillade vi entrecote och tog upp den första omgången färkpotatis från deras eget land. På måndag 18/7 så for jag, pappa och min man in till Haparanda med släp för att kompletteringshandla på K-Rauta till mitt bygge
Grava laxen med mycket salt, socker, grovmalen peppar, mycket dill, och extra honung (det går också bra att hälla på lite Thaifisksås) och grava på vanligt vis i 1-2 dygn