Skala och skiva potatisen tunt. Låt allt koka tills potatisen är mosig. Sätt tillbaka soppan på värmen och häll på grädden, rör om och krydda med salt, svartpeppar och häll i riven parmesan
Tillsätt smörbitarna ovanpå potatisarna, servera omedelbart. Smakerna av underbart god av vitlök ochparmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Ta bort skorpan från parmesanenoch hyvla den med en potatisskalare. Strax innan serveringen vänds dressingen ner i rucolanoch den garneras medparmesanoch pinjenötter
Förutom att marinera lax och blanda ihop ostsås är det till att skiva potatisen (enklast att göra i en matberedare om du har det) och steka den, strimla lök och steka den ihop med spenaten, och sedan samla alla godsaker i en form och gratinera
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält medparmesanost. Då passar man på att äta det kött som är färdigstekt och gör succé med att i efterhand komma med mer mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.