Dubbelmarinerad oxfilé kapris recept

Dubbelmarinerad Oxfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé

Igår hade vi vänner på besök och vi bjöd på dubbelmarineradoxfilé och potatisgratäng. Putsa oxfilén. 1 ½ kg oxfilé. 1 msk hackad kapris. 1 ½ kg oxfilé
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

6 800 g oxfilé (putsad) 1 msk smör till stekning 1 msk olja till stekning Marinad 1 2 msk sojasås 1 msk hoisinsås (asiatiska hyllan) 1/2 tsk salt 2 msk olja 1 tsk socker Marinad 2 1/2 dl vitvinsvinäger 2 msk vatten 1 dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk socker 1/2 tsk grovmalen svartpeppar 1 - 1 1/2 finhackade vitlöksklyftor 1 kruka finhackad persilja 1/2 dl hackad kapris Lägg till i inköpslistan
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

500 g oxfilé, ej för tjock. Marinad 20,5 dl vitvinsvinäger 0,5 dl vatten 2 dl olja 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar, väl stött 0,5 dl persilja, finhackad 2 msk kapris, avrunnen
dubbelmarinerad fläskfilé

dubbelmarinerad fläskfilé

Jag har gjort det här receptet på oxfilé innan, det receptet hittar ni här. Jag garnerade med cocktailkapris och lite färsk persilja
En klassiker

En klassiker

vinäger, vatten, olja, salt, svartpeppar, pressad vitlök, hackad persilja och kapris. Dubbelmarineradoxfilé 4 personer500 g oxfilé, ej för tjockMarinad 1. 1/2 dl vitvinsvinäger1/2 dl vatten2 dl olja1 tsk salt1/2 tsk väl stött svartpeppar1 pressad vitlöksklyfta1/2 dl finhackad persilja2 msk avrunnen kaprisBlanda samman ingredienserna till marinad 1. Dubbelmarineradoxfilé 4 personer. 500 g oxfilé, ej för tjock
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé. Ta ut oxfilén och torka av den. oxfiléskivorna på ett vackert fat. 800 g oxfilé (putsad). 1/2 dl hackad kapris. 800 g oxfilé. 1/2 dl hackad kapris
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

2 msk kapris, avrunnen. Blanda ingredienserna till marinad 1. Lägg filén i dubbla plastpåsar och slå över marinaden
Dubbelmarinerat

Dubbelmarinerat

Dubbelmarinerad. Man kan dubbelmarinera oxfilé, lammytterfilé, lammrostbiff och grisfilé. 1/2 dl kapris. 1/2 dl kapris
Dubbelmarinerad rostbiff.

Dubbelmarinerad rostbiff.

Oxfilé eller stek. 12 msk kapris. 1Oxfilé eller stek Marinad. 2 ½ dl vitvinsvinäger ½ dl vatten 2 dl rapsolja el liknande 1 tsk salt ½ tsk svart peppar 1 vitlöksklyfta, pressad ½ dl persilja, finhackad 2 msk kaprisFinputsa köttet, lägg köttet i 2 st plastpåsar häll på marinad nr1

Dubbelmarinerad oxfilé/fläskfilé

½ dl hackad kapris. 800 g Oxfilé eller fläskfilé. 1) Två dagar före festen. Blanda ingerdienserna till marinad (dag 1)

Dubbelmarinerad oxfilé

1½ kg oxfilé. 2 msk kapris. Blanda samman den första marinaden i en plastpåse. Lägg ner det putsade köttet i marinaden

Dubbelmarinerad oxfilé

500 g oxfilé. 2 msk avrunna kapris. Blanda samman marinad 1. Lägg filén i en plastpåse, slå på marinaden. Låt ligga i ca 3 timmar

Dubbelmarinerad oxfile

1/2 dl fin hackad kapris. 1. 2 dagar innan festen, blanda ingridienserna till marinad 1. Lägg den hela putsade filen i dubbla plastpåsar

Dubbelmarinerad oxfilé

Serveras med potatisgratäng eller bakad potatis och sallad Ca 500 g oxfilé (alt. 2 msk avrunnen kapris

Dubbelmarinerad Oxfilé à la Klingsta

Häll av marinaden lägg upp på fat, servera med cocktail-kapris, nobis-sås och potatis gratäng. 500 gr oxfilé (ej för tjock. 2 - 3 msk kapris

Dubbelmarinerad rostbiff.

Oxfilé eller stek. 2 msk kapris. Finputsa köttet, lägg köttet i 2 st plastpåsar häll på marinad nr1. Låt det ligga i 3 timmar vänd då och då