Nu kommer ett viktigt tips - vintervitkålen som finns till hands så här års är motspänstig och krävde i fredags tredubbel sats dressing för att få rätt smak
Dressing behövs inte. Lägg på skinkskivorna och bred på senap. "Äntligen" som jag tycker är jättegott att äta med smör och ost på till ett glas kall mjölk
4 Mos 900 g mjölig potatis 2 dl mjölk salt och peppar Kotlett ca 600 g benfria kotletter 1/2 msk olja 250 g små, gröna ärter Dressing 1 msk senap 2 msk vatten 2 msk olja Lägg till i inköpslistan
Dressing. En liten gnutta senap. Vispa ihop ägg ochmjölk. Vi gjorde två varianter – en med enbart salt och peppar och en penslade vi lite barbecuesås på just innan den grillat färdigt
Lägg äggulor, vitlök, senap, balsamvinäger och. Tillsätt mjölkoch sardellcreme samt. Ställ fram skålen meddressing på bordet så att var och en kan använda
Blanda äggulor, vinäger, senap, citron och sardeller. en knivsudd dijonsenap. Om dressingen blir FÖR tjock brukar jag bara tunna ut den med en skvätt mjölk