Dragon creme fraiche kall sås recept

Kall sås till "mellow yellow"

Den kallasåsen nedan gavs en smak som har lite "släktskap" med bearnaise, men i sådant fall är den en ytterst avlägsen släkting till dito
Kycklingklubbor med ugnsrostade rotfrukter och kall sås

Kycklingklubbor med ugnsrostade rotfrukter och kall sås

Kallsås. 1 kg kycklingklubbor färska eller tinade 1/2 dl soja 2 msk ketchup 2 msk sweet chilisås 1 knivsudd sambal oelek 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad dragon 1 krm svartpeppar 2 msk rapsolja Gör så här. Jag hade 2 olika såser. 2 dl cremefraiche + 1/2 smulad fetaost- blanda ihop allt. 2 dl cremefraiche + 3 msk sweetchilisås + 1 klyfta riven vitlök- blanda ihop. 2 msk sweet chilisås. 1 tsk torkad dragon. 2 dl cremefraiche. 3 msk sweetchilisås
Fuskbearnaise sås

Fuskbearnaise sås

Blanda till såsen, krydda och låt stå kallt fram till servering. 1 dl Crème Fraiche. 1-2 krm dragon. 1 tsk fransk senap
Kall bearnaisesås

Kall bearnaisesås

Inlägget Kallbearnaisesås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Godaste såsen till grillat som du snabbt rör ihop
"Kall bea" till grillresterna

"Kall bea" till grillresterna

Fler recept på bearnaisesås hittar du här. Men med en kall variant på bearnaise istället för en senapskräm som först var tänkt
Kall bearnaisesås

Kall bearnaisesås

Låt gärna såsen stå dra en stund i kylskåpet innan servering. 2 dl créme fraiche. 1 tsk torkad dragon. Blanda ihop alla ingredienser
Falska bearnaisesåser, varm&kall

Falska bearnaisesåser, varm&kall

Smula ner dragonen i cremefraichen. Till såserna serverade Vi stekte förkokta tjocka marinerade revbenspjäll och pommes med dragon/persiljesalt
Kycklinggryta med smak av dragon och västerbottenost!

Kycklinggryta med smak av dragon och västerbottenost!

Vispa ihop crème fraiche, grädde, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Nu gäller även julstädningen vår frys här hemma, ser ut som om man har kommit till nordpolen när man öppnar frysen översta facket är fullt av is… klimat förändring till det kallare
Två nya såser

Två nya såser

Smaka av med salt och ev mer dragon. Kallasåser. Här tipsar fru L om hur man kan göra en annan kall bea av överbliven vanlig bea
Söndagsmiddag med goda såser

Söndagsmiddag med goda såser

Kallsås med dragon. Den varma är en favorit sedan tidigare, men den kalla var en ny som jag testade med smak av bland annat dragon
Remouladsås

Remouladsås

En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med cremefraiche i. Blanda ihop alla ingredienserna och ställ kallt fram till servering
Fonduesåser

Fonduesåser

Kallbearnaisesås. Låt den gärna stå i kylskåp ett par timmar innan den skall serveras. Såser och röror. Kallbearnaisessås,
Mys med fondue

Mys med fondue

Häll vinägern och dragonen i en teflonbelagd gryta. en rökig stark ostsås, aioli på créme fraiche (här hittar ni mitt recept på riktig aioli) och så testade jag det bästa receptet på hemgjord bea
Smarrig kycklinggratäng!!!

Smarrig kycklinggratäng!!!

Gör såsen och stå kallt ett par timmar. Av misstag hällde vi i osten i såsen istället för över men det gjorde absolut ingenting