Dessert. Jordgubbar. Mixa jordgubbarna och häll i den kylda lagen. 500g jordgubbar, frysta 2,5dl strösocker 1liter turkisk yoghurt Lägg jordgubbarna tillsammans med sockret i en kastrull. 500g jordgubbar, färska 0. 5dl vatten Skölj och rensa jordgubbarna. 500g jordgubbar, färska mynta Skölj och rensa jordgubbarna. 500g jordgubbar. 500g jordgubbar
I denna dessert gjorde jag dock jordgubbsrippel av jordgubbarna. Jag utgick helt enkelt från två smaker som jag tycker passar så fantastiskt gott tillsammans - ricotta (jag tycker Zetas är godast) och jordgubbar
Jag sötar oftast mina desserter med honung, det är det mest naturliga valet för mig. Tillsammans med säsongens första jordgubbar och lite vaniljpuver, blir det också godare än glass
Ekologiska blåbär (tinade frysta eller färska). Jordgubbar tyckte jag gav en god smakkombination. Jag vill dela med mig av sommarens kanske topp två desserter
Mixa jordgubbar och socker så det blir slätt och blanda i mascarpone. Garnera med jordgubbar. Man kan frysa skapelserna innan man garnerar dem med jordgubbar men här stod de bara en timme i kylskåp