Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Jag som hellre väljer en förrätt framför en efterrätt, måste faktiskt erkänna att denna nyårsefterrätt var särledes bra, så bra att jag vet att den kommer att vara ett stående inslag i min dessertrepertoar
Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Garnera med bär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st
Bryt chokladen i bitar och lägg de med lite av grädden i vattenbad för att smälta. Vänd försiktigt ned chokladsmeten i vitorna och blanda sedan med grädden
Visa äggvitorna hårt med elvisp, tillsätt sockret lite i taget och vispa till en blank marängsmet. Blanda ostmassan med gelatingrädden, vänd ner marängmassan och till sist den vispade grädden
Förhoppningsvis hittar du någon rätt som kan passa eller så kanske du fixar till en hel nyårsmeny. Först ut är en avokadosoppa med het torskrygg och det här är en soppa med sting i kan jag säga och som bara är såååå god
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.