– Varenda dag när vi kommer hit och inser att det är med denna utsikten och dessa råvaror vi ska tillbringa vår arbetsdag med – istället för att ställa oss i ett trångt förberedningskök och ta emot grönsaker som åkt flera mil och packats om otaliga gånger – då minskar oron för ekonomin
efter bara en kurs har du med dig allt du egentligen behöver veta om den nya tidens sätt att baka. Kom på en heldagskurs den 29 aug med provbak och demonstrationer till charmiga matlabbet i Stockholm
Jo, den andre kocken betonade att han hade morot i buljongen för att få naturlig sötma. Den blivande finalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen med sin sötsura dillsås
Vegetarisk favorit Den här grönsakspatén hade jag ofta på menyerna, på de krogar där jag jobbade. Jag har alltid tyckt mycket om grönsaker, så för mig var det ett naturligt inslag, bland all den â€vanliga†maten
Torsk med äggsås från LCHF för seniorer. Foto Mikael Eriksson. Välkommen alla nya besökare. Vilken succé min vitkålsgratäng gjorde igår, det blev återigen besöksstorm hit till bloggen
Vi har alla sett rubrikerna om äldre som inte får ordentlig mat på boendena, något ställe serverade visst filmjölk för att spara pengar, och vi har också läst rapporterna om det växande antalet fattigpensionärer