Behåll den innersta kärnan från moroten för grytan. Jag kan med andra ord inte tänka mig ett bättre valt tillfälle att göra en remake av den svenska klassikern dillkött
Getost passar bra till skaldjur. Klas Lindbergs vinnarresa gick till Japan och där inspirerades han att göra en Crème Fraiche smaksatt av ingefära och chili
Själv slängde jag in potatisklyftor och körsbärstomater i ugnen och gjorde en sås till fläskfilén som skulle kunna passa till, låt oss kalla den sherrygrillsås
Jag tycker personligen att man ska få in lite crunch i varje rätt, från kall till varm. Anledningen till olika texturer och konsistenser är för att få rätt balans genom hela rätten
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime. Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker
Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg
Puylinserna har flyttat in i de fina salongerna och många toppkockar använder den lilla gröna linsen som tillbehörtill allt från kött, fisk och fågel och f o m nu finns det gott om plats för dem i mitt skafferi
Det är inte alltid jag skär och blandar till en sallad men jag försöker alltid lägga upp någon form av grönsak på tallriken, typ rivna morötter eller paprika, gurka och tomat skurna i stavar och klyftor
Blanda sardellhacket i röran och slunga endiven tillsammans med vinegretten. Sallad på endive med citronrökt lax, apelsin, parmesan och sardeller 4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.