stora cupcakes, helst med både fyllning och frosting eller någon annan. Ibland smaksätter jag med frysta hallon, blåbär eller rabarber och nystött kardemumma, som jag tycker smakmässigt passar bra ihop med de flesta av våra svenska frukter och bär
Idag ska det vara stora cupcakes, helst med både fyllning och frosting eller någon annan topping. Såhär års är svenska äpplen goda att smaksätta muffins med, men det är lika gott med hallon, blåbär eller bitar av rabarber
Jag gjorde en rosa variant med hallon i våras och har velat testa den här blålila också sen dess. Hortensia är en av mina absoluta favoritblommor, och den här spritstekniken är också en av mina favoriter
Ni förstår vad vi tryckte i oss där på caféet, allt från Red Velvet croissant, Red velvet cupcakes, citrontarte och choklad chips cookies till Roy Fares berömda choklad ochhallon tårta
Receptet kommer från Call me cupcake, Linda Lomelinos fina blogg. Låt marängen svalna och bred sedan över vispad grädde, ringla över kolasås och strö över färska hallonochblåbär
Jag var inne på den fantastiska bloggen Call me cupcakeoch såg hennes helt fantastiska fruktstarts. Du kan använda vilken sorts frukt du vill plommon, nektariner, jordgubbar, blåbär, hallon, äpple eller varför inte en klick nutella