Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Lägg korvbitar, champinjonskivor och den strimlade paprikan i en stekpanna tillsammans med lite olja och fräs en stund tills allt har fått lite färg
När korvarna har fått färg och grönsakerna mjuknat så häller du i cremefraichen. Chorizoslantar i en cremefraichesås som är smaksatt med paprika och chili
Blanda crème fraiche och buljongen. Häll såsen ovanpå broccolin och strö över den sista osten. 2 dl crème fraiche. 2 ½ dl riven ost (gärna en stark lagrad ost)
) Sist köttkvarnen och korvhornen monterades på köksmaskinen resulterade det i chorizo som i sin tur hamnade på en mixed grilltallrik där det fick sällskap av potatissallad med olika sorters salladsblad, en skiva grillat lamm, en bit revben och kall tomatsås
Häll upp i stora djupa tallrikar och servera med smulad queso fresco, cremefraiche, salsa verde (om du som jag har lite tomatillos över) och hackad koriander
Den här innehåller fläskfilé, starkakorvar och pepprig sås. Skär köttet och korven i skivor. Salta och stek köttet i matfett i en stekpanna, lägg i korven och låt den steka med någon minut
Servera denna starkasås till salladen. Örtkryddad sås blir gott till. Du kan göra den här salladen både med rester av skinka eller kassler eller med tunna strimlor av korv i stället