Chiligryta med lök och morot gjord på högrev. Fortfarande taggad efter att ha hittat chipotle (rökt och torkad jalapeño) och anjos i lokala affären så bestämde jag mig för att testa göra en chiligryta american-style men med lite svenska influenser i form av lök och morötter då det finns få saker som lyfter nötkött lika bra
800 g högrev. Skär köttet i grova bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp en rejäl gryta och tillsätt oljan, fräs köttet i omgångar på hög värme tills det fått färg runt om
Chiligryta på G. Men nu till Chiligrytan, wow säger jag bara. Nu gjorde jag Chiligrytan lite svagare än receptet eftersom jag ville att Vincent även skulle kunna äta utav den, så receptet är omgjort lite men jag skriver vad receptet sa respektive vad jag hade i
Med rödbruna armar och hals samt en kristallvit torso spritter jag ur sängen då det just slog mig att det är en chiligryta som skall göras till middag idag så här mitt i sommaren
2 kg högrev. Skär köttet i tärningar och bryn i omgångar i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Koka ur stekpannan med 1 dl vatten och häll i grytan
Chiligryta med friterad sötpotatis och oliver Ingredienser. 1 kg högrev. 1 kg högrev. Att använda öl i matlagningen är väl varken paleo eller lchf egentligen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Slowcooked chili á la Tomtens Dotter2 kg högrev. 2 kg högrev. I går skulle jag göra chili. Allt var handlat och fanns hemma, så jag körde igång med att tärna köttet, bryna det, hacka chili och
500-600 g högrev (el märgpipa el bog). Skär nöt- och fläskkött i bitar och bryn i en stekpanna. Grovhacka löken och bryn även den tillsammans med pressad vitlök och gurkmeja
Bryn högreven i olja tills köttet har en fin yta. 800 gram tärnad högrev. 800 gram tärnad högrev. Ett recept som kommer från Tommy Myllymäki och det finns förstås massor av liknande andra