Jordgubbar och champagne i all ära. Vad ni inte vet är jag älskar champagne och Paris minst lika. För självklart kan man byta ut björnbär mot jordgubbar om man har siktet inställt på just jordgubbar och champagne
Torr, ungdomlig , bärig smak med inslag av smultron, jordgubbar och grapefrukt. En av favorit champagnerna, föredrar Rosén men hade förtillfället bara en Black Label hemma
Denna veckas tårta tillsammans med champagnecupcakes med jordgubbar & mascarpone och några glas Alexandre Bonnet Perle Rosé är perfekt att bjuda på när man vill fira något
Grès champenois är en färskost från Champagne i Frankrike. Passar perfekt med söta jordgubbar eller physalis och den söta blomsterhonung (som jag använde) det gjorde det bättre än bäst till gubbarna
Vad kan då vara bättre än ett härligt krispigt nougathjärta till champagnen och jordgubbarna. Ni har väl inte missat att det snart är Alla hjärtans dag
Champagnepannacotta. Jordgubbar. Champagne-gelé. Jordgubbar. Till champagne-gelé. 3 dl mousserande torrt champagne (brut). Om du vill kan du antingen lägga några skivor jordgubbar på pannacottan först och sen gelén eller gelé först, låt stelna i ca 2 timmar och sedan dekorera med jordgubbar
Jag dricker gärna bubbel och jag måste erkänna att Prosecco (Italien), Cremant (Frankrike) eller Cava (Spanien) ofta faller mig bättre i smaken än riktig champagne
Tänk er den här med lite champagne eller Rosévin till. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita choklad med smak av jordgubbar och grädde