En ny smak på färskosten från Cantadou och jag är helt såld. Den här osten på Falu Dinkel och vete Rut är det perfekta mellanmålet/snackset när suget sätter in
salt och peppar. Kyckling och Cantadou. Strö över oliver, rosmarin och rosépeppar innan servering. Blanda vitlök, grädde, vatten, buljongtärning, Cantadou i en kastrull och låt det koka upp
I med vitlök, salt och peppar. 1 fläskfilé1 paket bacon0,5 purjolök1 burk Cantadou "4peppar"1 vitlök solo eller 2 klyftoren skvätt sojasalt och pepparpersiljaPutsa filén och skär köttet i mindre bitar. 1 burk Cantadou "4peppar"1 vitlök solo eller 2 klyftoren skvätt sojasalt och pepparpersilja
Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper). 2 pkt bacon, strimlad 1 purjolök, skuren i småbitar Salt peppar Dragon Gratängsås. 5 dl creme fraiche 2 dl grädde 1 fp Cantadou vitlök och örter 2 kycklingbuljongtärningar 3-4 msk kycklingfond Lite vatten. 2 pkt bacon, strimlad 1 purjolök, skuren i småbitar Salt peppar Dragon Gratängsås. 5 dl creme fraiche 2 dl grädde 1 fp Cantadou vitlök och örter 2 kycklingbuljongtärningar 3-4 msk kycklingfond Lite vatten
Slå på grädde och i med Cantadoun. Smaka av med salt och peppar. 4 dl grädde. 1 Cantadou grekisk vitlök. 2 vitlöksklyftor 4 dl grädde. 1 Cantadou grekisk vitlök