Cannelloni skinka recept

Cannelloni med skinka och mozzarella

Cannelloni med skinka och mozzarella

rökt skinka. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Hacka löken och skiva selleristjäkarna tunt. Fräs tillsammans med pressad vitlök i olivolja i en gryta tills löken mjuknar
Cannelloni med skinka och zucchini

Cannelloni med skinka och zucchini

På Matplatsen hittade jag inspiration till detta receptet som är små cannelloni fyllda med skinka, zucchini och ost
Cannelloni med rökt skinka och rucola

Cannelloni med rökt skinka och rucola

Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. 150 g tärnad rökt skinka. 12 färska lasageplattor (250 g) 1 burk kesella (250 g) 150 g tärnad rökt skinka 1½ dl hackad rucola 3 msk hackad soltorkad tomat 2 msk hackad färsk basilika ½ msk potatismjöl 1 dl riven färsk parmesan (25 g) ½ tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Ostsås 5 dl mjölk (1½ %) 3 msk vetemjöl 2 dl riven mager prästost (17 %) ½ tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Strössel Rivet skal av ½ citron 2 msk rivet vitt bröd 3 msk parmesan
Cannelloni med Skinka och spenat!

Cannelloni med Skinka och spenat!

200 gram rökt skinka. 200 gram rökt skinka. Du behöver. 250 gram fryst spenat. 1 st röd lök. 2 st vitlöksklyftor
Cannelloni med skinka och paprika

Cannelloni med skinka och paprika

Skala löken och hacka den. Kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika mjukt och glansigt i lite matfett
Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni med spenat och skinka

Skär skinkan i strimlor. Tillsätt skinkan mot slutet. 200 g rökt skinka. Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och krama ur vätskan
Cannelloni med spenat, ricotta och rökt skinka

Cannelloni med spenat, ricotta och rökt skinka

Fyll sedan cannelloni rören med fyllningen med hjälp utav en spritspåse. Hacka spenat och skinkan. Häll lite utav tomatsåsen i botten på en ugnsform och fördela cannellonin
Cannelloni med färskost och skinka

Cannelloni med färskost och skinka

Ingredienser 12 st lasagneplattor , färska 100 gram rökt skinka 200 gram philadelphiaost 2 krm salt 1 tsk oregano 1 krm cayennepeppar 1 st äggula(or) 1 burk(ar) tomatsås 1 odefinierad ost , riven Köp receptet
Cannelloni med skinka

Cannelloni med skinka

Rör ner skinkan och 1 dl av såsen. 200 g rökt skinka eller kokt. Sätt ugnen på 225°. Tina grönkålen och pressa ur vattnet
Cannelloni, på Ankis vis

Cannelloni, på Ankis vis

Finstrimla basilikabladen och skinkan.  Något som också blev bra är förra fredagens pastamiddag, en alldeles egenhändigt "hitte-på" variant av cannelloni, med en fyllning av bl
Cannelloni

Cannelloni

Fördela ostskivor, skinka och salvia på lasagneplattorna. Cannelloni Rullar. * 6 st lasagneplattor, färska* 200 g västerbottenost* 150 g kokt skinka, tunna skivor* Färsk salviaTomatsås. 150 g kokt skinka
Cannelloni

Cannelloni

Fräs den hackade spenaten i smör, lägg i strimlad skinka och purjolök. 100 g skinka. Tillsätt keso och ev salt och peppar
Cannelloni

Cannelloni

Lägg på zucchinin, sedan fördelar du skinkan och rullar ihop rullarna och lägger dem med botten nedåt i en ugnsfast form