Rör ihop vitlök, smör och övriga ingredienser till en. 1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finriv vitlöken. 200 g rumsvarmt smör
CafédeParissmörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
När vi grillade i lördags gjorde vi ett kryddsmör till köttet. Personligen tycker jag att ett gammalt hederligtpersiljevitlökssmör är hundra gånger godare
Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmörCafédeParis som sen tillsammans med körsbärstomater blandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
Det är alltså ett cafédeparissmör jag gjort och den är to die for. Det står glasburkar ovanpå våran ostdisk, finns i smakerna bruschetta, tzatziki och cafédeparis
)Deskryddsmör som vi smakade av hos oss igår var - vitlökssmör, rödvinssmör och cafédeParis-smör. Vitlökssmör är en gammal favorit för mig, men speciellt cafédeParis var även det riktigt gott